Steunpunt GGZ Utrecht werkt voor mensen met psychiatrische problematiek en hun direct betrokkenen in de regio Midden Westelijk Utrecht.

Doel is dat die zich beter kunnen redden in zorg en samenleving en daarin een volwaardige plek kunnen innemen. Wij zijn onafhankelijk en laagdrempelig en werken met professionals die zelf ook ervaringsdeskundige zijn.

Mgr. v.d. Weteringstraat 132a
3581 EN te Utrecht
T 030 - 23 69 320 (algemeen nummer)
T 030 - 2 333 884 (consulententeam)
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

chat2

Uw hart luchten? Praatje maken? Probleem bespreken? De vrijwilligers van de Chathulpdienst Utrecht luisteren naar u, denken met u mee en helpen u verder op weg.

van maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 23.00 uur.

Stigmatisering, wat verbeeld jij je wel?

Week van de Psychiatrie 18 t/m 24 maart 2013: 

Stigmatisering, wat verbeeld jij je wel?

 

De centrale vraag van de Week van de Psychiatrie in 2013 is: hoe kunnen we stigma en zelfstigma de wereld uit helpen? 

Steunpunt GGZ organiseert diverse activiteiten in en om de week van de psychiatrie.

    1. 27 februari 2013Opvoeden van je kinderen in Nederland Een middag voor de Turkse gemeenschap in Utrecht in Buurthuis de Bram, Rhônedreef 40, 3561 VA Utrecht, aanvang 13.00 – 16.30 uur. (Turks gesproken) (download de folder)
    2. 7 maart 2013: Uitsluiting maakt ziek: kritische dialoog in samenwerking met Lectoraat Kwartiermaken, Hogeschool Utrecht, Heidelberglaan 7 Utrecht. Aanmelden? Hier!
    3. 18 maart 2013: Ontmoeting met ervaringsdeskundigen en cliënten van Steunpunt GGZ door beleidsmedewerkers van de gemeente Utrecht, bij het Steunpunt GGZ Utrecht.

De landelijke activiteiten van de week starten op 18 maart met de Breingeindag in Utrecht (The Colour Kitchen,  Prinses Christinalaan 1, 3554 JL te Utrecht), voor cliënten(raden), professionals, familieleden/verwanten en andere betrokkenen in de geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke opvang en verslavingszorg.  

Voor meer informatie over de Werkgroep Week van de Psychiatrie, aanmelding voor de Breingeindag (kosteloos, inclusief lunch) en activiteiten bij u in de buurt, kijkt u op de website www.weekvandepsychiatrie.nl, of download hier de folder.

 

Agenda

Nieuws