In 2019 zes Multiloogbijeenkomsten in Utrecht: communicatie over ervaringen in het dagelijks leven

Multiloog-bijeenkomsten zijn gespreksgroepen voor iedereen die belangrijke zaken uit het dagelijks leven met een ander wil delen. Wat u ook op het hart hebt, u kunt ermee komen.
De Amsterdamse organisatie die Multiloog heeft ontwikkeld organiseert samen met het Wegloophuis Psychiatrie  in 2019 zes multiloogbijeenkomsten aan de Waterstraat 11 in hartje Utrecht.
De bijeenkomsten zijn steeds op donderdag van 14-16 uur, op 28 maart, 9 mei, 20 juni,5 september, 17 oktober en 28 november 2019. U wordt gevraagd zich van tevoren aan te melden op 030-231 66 27 (Wegloophuis) of via multiloog@gmail.com (zie voor meer informatie bijlage).

Multiloogbijeenkomsten kunnen gaan over problemen bv. in de buurt zoals onveiligheid of (geluids)overlast. Ze kunnen gaan over problemen in huis, met de administratie of het huis op orde houden. Ze kunnen gaan over problemen met (vrijwilligers) werk of werkloosheid, met inspanning/stress of onthaasting, met religie of over problemen in de communicatie met jezelf en/of anderen. Ze kunnen gaan over psychische problemen. Ze kunnen gaan over inspirerende zaken, dingen die je goed doen, waar je kracht en energie uit haalt en waar je vrolijk van wordt.

U wordt van harte uitgenodigd door de initiatiefnemers in Utrecht om kennis te maken met de werkwijze en met anderen die hun ervaringen ook met u willen delen.

Deel dit bericht