Schrijfcursus ‘Schrijven om te Helen’

‘Schrijven om te helen’ is een schrijfcursus voor mensen met een psychische kwetsbaarheid waarin u leert in uw eigen woorden  op te schrijven wat u in het leven hebt meegemaakt. Daarmee kunt u nog onverwerkte ervaringen een plek geven en ontdekt u opnieuw wat u vindt en voelt en wat belangrijk is. Op die manier krijgt u weer vertrouwen in uw eigen innerlijke stem en meer regie over het leven. Er wordt gewerkt in een groep van 6 tot 10 deelnemers. Elke bijeenkomst draait om een thema dat ruimte biedt voor serieuze of juist lichte verhalen.
De cursus is bedoeld voor mensen in en rondom Utrecht.  Er zijn geen kosten aan verbonden, maar van de cursisten wordt gevraagd bij minimaal 70% van de bijeenkomsten aanwezig te zijn. Plaatsing is in volgorde van aanmelding. Er is in de cursus plaats voor maximaal 12 personen.

De cursus wordt tweemaal per jaar gegeven in het voorjaar en het najaar. Ell bestaat uit 8 bijeenkomsten. Beide cursussen kunnen los van elkaar worden gevolgd, maar ook na elkaar en in elke willekeurige volgorde: ze vullen elkaar aan.
De bijeenkomsten zijn 1 x per 2 weken op de woensdagochtend van 10 tot 12.15 uur op het adres van Steunpunt GGZ Utrecht.

De informatiefolder kunt u hier downloaden.

Direct inschrijven? Vul hier het inschrijfformulier in.