Wat ga je doen?

Als managementassistent ben je verantwoordelijk voor een veelvoud aan administratieve activiteiten. Je ordent, administreert, archiveert en coördineert diverse zaken; van financiën tot aan personele zaken, van facilitaire zaken tot aan projecten. Je springt bij in die situaties waar men jouw hulp goed kunnen gebruiken. Kortom een veelzijdige baan met veel vrijheid en waardering.

Wie ben jij?

Jij bent een leergierige duizendpoot die van aanpakken houdt. Wat je niet weet, maakt je nieuwsgierig en zet aan tot onderzoek! Je vindt het leuk om mee te denken met de organisatie en komt met creatieve oplossingen. Je bent maatschappelijk betrokken, ervaring in/met de GGZ is een pré. Je bent een ervaren professional op Mbo niveau of een starter op Hbo of WO niveau.

Wie zijn wij?

Wij zijn een Steun- en Informatiepunt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten. Wij bieden een luisterend oor, geven cursussen en begeleiding en zijn actief betrokken bij de belangen van burgers met een psychische kwetsbaarheid en hun familie. Bij ons werken vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en professionals. Wij ervaren het Steunpunt GGZ als een warm nest, en jij bent meer dan welkom.

Wat bieden wij?

Wij bieden per 1 september 2020 een functie aan als managementassistent voor 16 – 20 uur per week. De werkdagen bepalen we in goed overleg (werken onder schooltijden is mogelijk). Deze functie valt onder de CAO GGZ en salarisschaal FWG 25 (€ 1.755 – € 2.415).

Meer informatie

Stuur je motivatiebrief met cv naar d.smit@ggzutrecht.nl voor 15 juli 2020. Geef, in verband met het plannen van de sollicitatiegesprekken, aan wanneer je met vakantie bent. Heb je nog vragen? Bel gerust met Dineke Smit (directeur) 06 4244 8323.

Deel dit bericht